Ugrás a fő tartalomra

A Kos havában




Lassan megérkezünk a Kos havában, ahol az energiák záporoznak majd ránk. Az időjáráson még nem látszik annyira, de a tavasz feltartoztathatatlanul közelít felénk. Most eljön számodra a tettek ideje, amelyet oly régóta vártál.

A Kos hava az asztrológiában a kezdet, az újrakezdés időszaka. Ilyenkor ahogy a természet megújul, úgy tudsz te is új utak felé törni. Ahogy a harcos a képen, úgy indulj most neki a változásnak Te is.

Ez most nem a gondolatok, a megfontoltság időszaka, hanem a cselekvésé.

Itt az ösztönös cselekvés az ami segít, és a megérzések fognak vezetni téged.

Nézzük miben segít neked ez az időszak és milyen feladatokat hoz a számodra.

Feladat a Kos időszakában:

  • Légy nyitott a változásra 
  • Állj ki magadért, és az értékeidért. 
  • Küzdj egy célért, a harcot azonban ne valaki, vagy valami ellen használd. A harcos valamiért, valakiért küzd. legyen a cél az ami motivál. 
  • Hagyd abba a konfliktuskerülést, arra azonban vigyázz, hogy akaratod ne más kárára érvényesítsd. 
  • Irányítsd, urald az életed. Vedd kezedbe ott a kezdeményezést, ahol lehetőséged adódik rá. 
  • Emlékezz rá, hogy a jó Uralkodót nem önmaga emeli mások felé, hanem mások emelik őt vezetővé. 
  • Legyél optimistább, most nyertes lehetsz, hisz megvan hozzá az erőd.

Árnyékában

  • Merevvé válsz a küzdelemtől, és ilyenkor beszűkül a látásmódod. 
  • Csökönyössé és kötekedővé válhatsz, ami a kapcsolataidban sok gondot okozhat. 
  • Könnyelműen bánsz az energiáiddal, és egyszer csak minden átmenet nélkül kimerültté válsz. 
  • Úgy gondolod te tudod az Igazságot, és bátran mások szemébe is vágod. Ezzel nem leszel népszerű és így sajnos az igazságodat sem élvezheted ki.

Kérdései:

  1. Hol van szükséged több kezdeményezésre? 
  2. Hol, milyen területen tudsz most harcolni? 
  3. Milyen Igazság az amiért ki kell most állnod, akár mások ellen is? 
  4. Miben kell megújulnod, változnod?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan segíthet pénzügyi gondjaidon a Symbolon kártya?

Tényleg segíthet egy kártya pénzügyi problémáknál? Bizony, bizony, bármilyen hihetetlen, de igen. Igaz egy icipici önvizsgálat szükséges hozzá, de tudod jól, hogy már a tudatosodás kinyitja számodra a megoldás kapuját. A pénzügyi problémákat egyébként ez a lap mutatja, amely a Ragaszkodás nevet viseli. Felhívja a figyelmedet arra, hogy a biztonságodat racionális területen keresed, amely sajnos nem fogja meghozni neked a vágyva vágyott érzést. Mivel szeretek sok mindent kipróbálni a Symblon kártyából, ezért itt is bátran nyúltam a kártyához. A napokban elkapott egy kis pénzügyi aggodalom, mire eszembe jutott a Symbolon kártya. Elő is vettem, és húztam rá egy lapot, ami segített egészen tisztán látni, sőt még arra is rávilágított, hogy: Miért is félünk tulajdonképpen a kontroll elvesztésétől? Ha érdekel a téma, gyere, és olvass tovább.

Mire használhatod a Symbolon kártyát?

A Symbolon kártya egy egy elfojtott, vagy meg nem értett részed tárja eléd . Ha épp nem tudod miért nem jön még érted a herceged fehér lovon, talán kiderül, hogy Épp A Teher lap hatása van az életedben, amikor is egy régi teher, esetleg bűntudat nyomja lelked. Ha ettől meg tudsz szabadulni, akkor már jöhet is a nagy szerelem. Talán ép a a vállalkozásod nem prosperál, mert épp a Stratéga lapját éled, amikor is állandó tervezésed miatt, már nem jut energiád és időd a cselekvésre. Tehát életünk több területére is választ ad, méghozzá gyönyörű, és érthető képeken keresztül. Nézzük tehát meg, mire használhatod ezt a csodálatos kártyát.