Ugrás a fő tartalomra

Mire használhatod a Symbolon kártyát?

A Symbolon kártya egy egy elfojtott, vagy meg nem értett részed tárja eléd. Ha épp nem tudod miért nem jön még érted a herceged fehér lovon, talán kiderül, hogy Épp A Teher lap hatása van az életedben, amikor is egy régi teher, esetleg bűntudat nyomja lelked. Ha ettől meg tudsz szabadulni, akkor már jöhet is a nagy szerelem.
Talán ép a a vállalkozásod nem prosperál, mert épp a Stratéga lapját éled, amikor is állandó tervezésed miatt, már nem jut energiád és időd a cselekvésre.
Tehát életünk több területére is választ ad, méghozzá gyönyörű, és érthető képeken keresztül.
Nézzük tehát meg, mire használhatod ezt a csodálatos kártyát.

Mivel ez egy speciális kártya , ezért másfajta kirakásokat, elemzéseket tudsz vele készíteni. Ne tévesszen meg a 78 lap száma, amely egyezik a tarot lapjaival. Ez csupán véletlen.
A Symbolon kártya az asztrológián alapszik. A horoszkóp 12 jegye az alapja, és annak többfajta kombinációját találod benne. Tehát akár azt is meg tudod ha ismered az aszcendensed, hogy milyen feladatokkal kell szembenézned életed folyamán.

Felépítése

  • Nagy arkanumok: Ez tartalmazza a 12 db horoszkóp alapjegyet
  • Középső arkanumok: Hold és Nap kártyák
  • Kis arkanumok: vegyes szerepszemélyiségek
Mire használhatod?
  • Mi a probléma gyökere a párkapcsolatomban?
  • Mire tanít ez a helyzet?
  • Melyik részem szorul segítségre?
  • Melyik részemet fojtom el?
  • Mi okozza a problémát?
  • Milyen leckét kell megtanulnom ebből a kapcsolatból, helyzetből?

Kirakások, melyeket elkészíthetsz:
  1. Napi üzenetként
  2. Párkapcsolat elemzésére
  3. Életterület elemzésére
  4. Cél vetésre
  5. Probléma megoldásra
  6. Döntéshelyzetre
  7. Érzések tisztázására
  8. Belső erősségeid feltérképezésére
  9. Szerelmi jóslatra
  10.  Szerepek leleplezésére

Megjegyzések

  1. Jaj, Andi! De jó, hogy felkarolod ezt a remek, és kegyetlenű őszinte kártyát!
    Köszönet érte :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan segíthet pénzügyi gondjaidon a Symbolon kártya?

Tényleg segíthet egy kártya pénzügyi problémáknál? Bizony, bizony, bármilyen hihetetlen, de igen. Igaz egy icipici önvizsgálat szükséges hozzá, de tudod jól, hogy már a tudatosodás kinyitja számodra a megoldás kapuját. A pénzügyi problémákat egyébként ez a lap mutatja, amely a Ragaszkodás nevet viseli. Felhívja a figyelmedet arra, hogy a biztonságodat racionális területen keresed, amely sajnos nem fogja meghozni neked a vágyva vágyott érzést. Mivel szeretek sok mindent kipróbálni a Symblon kártyából, ezért itt is bátran nyúltam a kártyához. A napokban elkapott egy kis pénzügyi aggodalom, mire eszembe jutott a Symbolon kártya. Elő is vettem, és húztam rá egy lapot, ami segített egészen tisztán látni, sőt még arra is rávilágított, hogy: Miért is félünk tulajdonképpen a kontroll elvesztésétől? Ha érdekel a téma, gyere, és olvass tovább.

A Kos havában

Lassan megérkezünk a Kos havában, ahol az energiák záporoznak majd ránk. Az időjáráson még nem látszik annyira, de a tavasz feltartoztathatatlanul közelít felénk. Most eljön számodra a tettek ideje, amelyet oly régóta vártál. A Kos hava az asztrológiában a kezdet, az újrakezdés időszaka . Ilyenkor ahogy a természet megújul, úgy tudsz te is új utak felé törni . Ahogy a harcos a képen, úgy indulj most neki a változásnak Te is. Ez most nem a gondolatok, a megfontoltság időszaka, hanem a cselekvésé. Itt az ösztönös cselekvés az ami segít, és a megérzések fognak vezetni téged. Nézzük miben segít neked ez az időszak és milyen feladatokat hoz a számodra.