Ugrás a fő tartalomra

Hogyan szeresd önmagad?

A Karácsony közeledtével sok szerettünk eszünkbe jut, és persze ajándékkal kedveskedünk neki.

    Saját magad azonban eszedbe jutott e valaha?
    Adtál-e ajándékot magadnak?
   Tudtad-e szeretni magad ilyenkor?

Ha ez picit nehezebb számodra, akkor olvass tovább, és elárulom, hogyan adj több szeretet saját magadnak.




A symbolon kártyát fogom segítségül hívni, melynek lapjai egy egy részed testesíti meg. Tehát nézzünk egy egyszerű gyakorlatot, amely könnyedén kivitelezhető még a karácsonyi forgatagban is.

GYAKORLAT:

1. Húzz egy kártyát a symbolon kártya csomagodból a következő kérdéssel:
- Melyik részemnek van a legnagyobb szüksége a szeretetre?

2. Amikor kihúztad vizsgáld meg alaposan, és értelmezd a saját élethelyzetedre, és érzelmeidre.

3. Tedd magad elé, és mondd hangosan, vagy önmagadban:
     " Sajnálom hogy nem figyeltelek rád.
        Bocsáss meg nekem azért hogy elhanyagoltalak.
        Szeretlek téged.
        Köszönöm, hogy jelzed a hiányod, és hogy elfogadod tőlem a szeretetet."

Ez a Hoponopono gyakorlata, amelyet igen hatékonyan tudsz alkalmazni, még akkor is ha egyáltalán nem értesz egyet a kimondott szavakkal. Csak mondogasd folyamatosan néhány percig.
Aztán napközben miközben utazol, megint gondolj a képre, és mondogasd :
  "Sajnálom, Bocsáss meg, Szeretlek, Köszönöm"


Ez az ősi Hawai módszer csodákat hoz majd az életedbe, és a legnagyobb kincset számodra: Önmagad szeretetét. Íme egy csodaszép dal is hozzá:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan segíthet pénzügyi gondjaidon a Symbolon kártya?

Tényleg segíthet egy kártya pénzügyi problémáknál? Bizony, bizony, bármilyen hihetetlen, de igen. Igaz egy icipici önvizsgálat szükséges hozzá, de tudod jól, hogy már a tudatosodás kinyitja számodra a megoldás kapuját. A pénzügyi problémákat egyébként ez a lap mutatja, amely a Ragaszkodás nevet viseli. Felhívja a figyelmedet arra, hogy a biztonságodat racionális területen keresed, amely sajnos nem fogja meghozni neked a vágyva vágyott érzést. Mivel szeretek sok mindent kipróbálni a Symblon kártyából, ezért itt is bátran nyúltam a kártyához. A napokban elkapott egy kis pénzügyi aggodalom, mire eszembe jutott a Symbolon kártya. Elő is vettem, és húztam rá egy lapot, ami segített egészen tisztán látni, sőt még arra is rávilágított, hogy: Miért is félünk tulajdonképpen a kontroll elvesztésétől? Ha érdekel a téma, gyere, és olvass tovább.

Mire használhatod a Symbolon kártyát?

A Symbolon kártya egy egy elfojtott, vagy meg nem értett részed tárja eléd . Ha épp nem tudod miért nem jön még érted a herceged fehér lovon, talán kiderül, hogy Épp A Teher lap hatása van az életedben, amikor is egy régi teher, esetleg bűntudat nyomja lelked. Ha ettől meg tudsz szabadulni, akkor már jöhet is a nagy szerelem. Talán ép a a vállalkozásod nem prosperál, mert épp a Stratéga lapját éled, amikor is állandó tervezésed miatt, már nem jut energiád és időd a cselekvésre. Tehát életünk több területére is választ ad, méghozzá gyönyörű, és érthető képeken keresztül. Nézzük tehát meg, mire használhatod ezt a csodálatos kártyát.

A Kos havában

Lassan megérkezünk a Kos havában, ahol az energiák záporoznak majd ránk. Az időjáráson még nem látszik annyira, de a tavasz feltartoztathatatlanul közelít felénk. Most eljön számodra a tettek ideje, amelyet oly régóta vártál. A Kos hava az asztrológiában a kezdet, az újrakezdés időszaka . Ilyenkor ahogy a természet megújul, úgy tudsz te is új utak felé törni . Ahogy a harcos a képen, úgy indulj most neki a változásnak Te is. Ez most nem a gondolatok, a megfontoltság időszaka, hanem a cselekvésé. Itt az ösztönös cselekvés az ami segít, és a megérzések fognak vezetni téged. Nézzük miben segít neked ez az időszak és milyen feladatokat hoz a számodra.