Ugrás a fő tartalomra

Harcolunk, de miért is?

A harc napi életünk részévé vált. Valahogy mégsem jó ez, hisz folyamatosan viszi az energiát, és ráadásul még rosszul is érezzük magunkat tőle.

Mégis hogyan lehetne ez ellen tenni?
Egyáltalán el lehet ezt kerülni?
És hogyan tudok nyerni benne?


Ezek a kérdések, melyek felmerülhetnek benned. Nézzük meg, milyen válaszokhoz juthatunk a Symbolon kártya segítségével.

Tulajdonképpen magával a harccal nincs baj, ha az iránya nem árt másoknak. Ezt úgy tudod elérni, hogy nem valaki vagy valami ellen harcolsz, hanem valaki vagy valami mellett.

Például
Ha a párkapcsolatodban nem kapod meg azt a minőségű figyelmet, melyet elvársz akkor két módon harcolhatsz:
1. A kapcsolat ellen. Így a pároddal állandó hatalmi harcban leszel, és így a szeretet nem fog teret kapni. Az elvárásaid ellenállást szülnek, és így az eltávolodást is biztosítod mindkettőtök számára. Erről szól a Kereszteslovag lapja.
2. A kapcsolat-ért. Amikor az egyensúlyért, a harmónia meglétéért harcolsz. Így az energiáid nem a párod ellen fordulnak majd. Ez segít, hogy ott is rálelj a megoldásra, ahol az első esetben észre sem vetted volna.
Erről szól az Erosz lapja is. Itt a harmónia a fő szempont, és ez segít egymásra találni a két embernek.



Tehát itt a fő kérdés az lesz:

                             Mivel teremthetek nagyobb harmóniát a kapcsolatunkban?

Erre akár húzhatsz is egy lapot.


Tehát így vizsgálva a helyzetet, a harc nem is feltétlenül olyan dolog a, amely ellen küzdeni kell. Erről üzen egyébként a Bűn lapja. Ez a lap arról szól, amikor a harcot is elutasítod, és így sem magad sem másokat nem vagy képes megvédeni. A folyamatos Bűntudat ugyanis felemészti minden energiád, és cselekvőképtelenné  tesz.



A harmadik kérdésre is könnyű így válaszolni. Ha ugyanis egy célért, és nem valami ellen harcolsz, akkor csak nyerhetsz. hiszen minden lehetőséget észreveszel majd, amely segít a célod elérésében. Így valóban nyertes lehetsz majd.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan segíthet pénzügyi gondjaidon a Symbolon kártya?

Tényleg segíthet egy kártya pénzügyi problémáknál? Bizony, bizony, bármilyen hihetetlen, de igen. Igaz egy icipici önvizsgálat szükséges hozzá, de tudod jól, hogy már a tudatosodás kinyitja számodra a megoldás kapuját. A pénzügyi problémákat egyébként ez a lap mutatja, amely a Ragaszkodás nevet viseli. Felhívja a figyelmedet arra, hogy a biztonságodat racionális területen keresed, amely sajnos nem fogja meghozni neked a vágyva vágyott érzést. Mivel szeretek sok mindent kipróbálni a Symblon kártyából, ezért itt is bátran nyúltam a kártyához. A napokban elkapott egy kis pénzügyi aggodalom, mire eszembe jutott a Symbolon kártya. Elő is vettem, és húztam rá egy lapot, ami segített egészen tisztán látni, sőt még arra is rávilágított, hogy: Miért is félünk tulajdonképpen a kontroll elvesztésétől? Ha érdekel a téma, gyere, és olvass tovább.

Mire használhatod a Symbolon kártyát?

A Symbolon kártya egy egy elfojtott, vagy meg nem értett részed tárja eléd . Ha épp nem tudod miért nem jön még érted a herceged fehér lovon, talán kiderül, hogy Épp A Teher lap hatása van az életedben, amikor is egy régi teher, esetleg bűntudat nyomja lelked. Ha ettől meg tudsz szabadulni, akkor már jöhet is a nagy szerelem. Talán ép a a vállalkozásod nem prosperál, mert épp a Stratéga lapját éled, amikor is állandó tervezésed miatt, már nem jut energiád és időd a cselekvésre. Tehát életünk több területére is választ ad, méghozzá gyönyörű, és érthető képeken keresztül. Nézzük tehát meg, mire használhatod ezt a csodálatos kártyát.

A Kos havában

Lassan megérkezünk a Kos havában, ahol az energiák záporoznak majd ránk. Az időjáráson még nem látszik annyira, de a tavasz feltartoztathatatlanul közelít felénk. Most eljön számodra a tettek ideje, amelyet oly régóta vártál. A Kos hava az asztrológiában a kezdet, az újrakezdés időszaka . Ilyenkor ahogy a természet megújul, úgy tudsz te is új utak felé törni . Ahogy a harcos a képen, úgy indulj most neki a változásnak Te is. Ez most nem a gondolatok, a megfontoltság időszaka, hanem a cselekvésé. Itt az ösztönös cselekvés az ami segít, és a megérzések fognak vezetni téged. Nézzük miben segít neked ez az időszak és milyen feladatokat hoz a számodra.