Ugrás a fő tartalomra

A Nyilas havában

Az advent időszakának kezdete lassan beköszönt, és ezzel megérkezünk a Nyilas havába is. A Symbolon kártyában a Nyilas minőségét a Prédikátor lapja jelzi.

Ez a lelki érettség, a megtisztulás időszaka. Nyitottabb vagy ilyenkor a szellemi dolgokra, és könnyebben megy a megértés, a dolgok mögött húzódó okok megértése is. 
A Prédikátor Isten közvetítője, és mint ilyen útmutatásul is szolgál, illetve jelképezi ezt számodra. tehát a szellemi dolgok, a tanulás, a hit nagyobb mértékben kerül ilyenkor előtérbe.

Nézzük ennek az időszaknak a feladatait, és nehézségeit:



Feladat ebben az időszakban:

  •  Légy nyitott az új szellemi nézőpontokra, információkra
  •  Hallgass jobban a megérzéseidre, illetve bátrabban támaszkodj rá
  •  Keress egy "Mestert" egy szellemi tanítót, tehát próbálj meg egy szellemi irányt követni, hogy megismerhesd azt alaposan, és gyakorlatban is képes legyél alkalmazni a tanításait.
  •  Higgy! Bízz egy nagyobb hatalomban, az Élet Rendjében, legalább ebben az időszakban szavazd meg az Égieknek a bizalmat. 
  •  Legyél optimistább, próbáld meg a dolgok jó oldalát is meglátni.


Árnyékában

  •  Úgy érzed, elveszel a sok információ, és szellemi irányzat között.
  •  Fanatikusan követsz egy szellemi irányzatot, és ennek hitét akár erővel is rá akarod erőltetni másokra
  •  Elszállsz, és már mindenben a jeleket látod, és így elveszíted a cselekvő erőd.
  •  Úgy gondolod te többet tudsz másoknál, és egy büszkeséggel tölt el.
  • Állandó utazhatnékod van, képtelen vagy egy helyen sokáig maradni.

Kérdései:

  1. Miben hiszel, és mi táplálja a hitedet?
  2. Tiszteletben tartod-e mások elképzeléseit, hitét?
  3. Hol és milyen módon tudsz szellemileg fejlődni?
  4. Nyitott vagy-e az új ismeretekre?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan segíthet pénzügyi gondjaidon a Symbolon kártya?

Tényleg segíthet egy kártya pénzügyi problémáknál? Bizony, bizony, bármilyen hihetetlen, de igen. Igaz egy icipici önvizsgálat szükséges hozzá, de tudod jól, hogy már a tudatosodás kinyitja számodra a megoldás kapuját. A pénzügyi problémákat egyébként ez a lap mutatja, amely a Ragaszkodás nevet viseli. Felhívja a figyelmedet arra, hogy a biztonságodat racionális területen keresed, amely sajnos nem fogja meghozni neked a vágyva vágyott érzést. Mivel szeretek sok mindent kipróbálni a Symblon kártyából, ezért itt is bátran nyúltam a kártyához. A napokban elkapott egy kis pénzügyi aggodalom, mire eszembe jutott a Symbolon kártya. Elő is vettem, és húztam rá egy lapot, ami segített egészen tisztán látni, sőt még arra is rávilágított, hogy: Miért is félünk tulajdonképpen a kontroll elvesztésétől? Ha érdekel a téma, gyere, és olvass tovább.

Mire használhatod a Symbolon kártyát?

A Symbolon kártya egy egy elfojtott, vagy meg nem értett részed tárja eléd . Ha épp nem tudod miért nem jön még érted a herceged fehér lovon, talán kiderül, hogy Épp A Teher lap hatása van az életedben, amikor is egy régi teher, esetleg bűntudat nyomja lelked. Ha ettől meg tudsz szabadulni, akkor már jöhet is a nagy szerelem. Talán ép a a vállalkozásod nem prosperál, mert épp a Stratéga lapját éled, amikor is állandó tervezésed miatt, már nem jut energiád és időd a cselekvésre. Tehát életünk több területére is választ ad, méghozzá gyönyörű, és érthető képeken keresztül. Nézzük tehát meg, mire használhatod ezt a csodálatos kártyát.

A Kos havában

Lassan megérkezünk a Kos havában, ahol az energiák záporoznak majd ránk. Az időjáráson még nem látszik annyira, de a tavasz feltartoztathatatlanul közelít felénk. Most eljön számodra a tettek ideje, amelyet oly régóta vártál. A Kos hava az asztrológiában a kezdet, az újrakezdés időszaka . Ilyenkor ahogy a természet megújul, úgy tudsz te is új utak felé törni . Ahogy a harcos a képen, úgy indulj most neki a változásnak Te is. Ez most nem a gondolatok, a megfontoltság időszaka, hanem a cselekvésé. Itt az ösztönös cselekvés az ami segít, és a megérzések fognak vezetni téged. Nézzük miben segít neked ez az időszak és milyen feladatokat hoz a számodra.