Ugrás a fő tartalomra

Halloween kirakás

Eljött a Halloween , amelyet most már hazánkban is megünneplünk. A keresztény hagyományban ez a Mindenszentek ideje.  A Kelta hagyományban a holtak ilyenkor visszajárnak kísérteni, ezért ki kellett őket engesztelni.
Ilyenkor amúgy is nagy a szellemjárás, ezért hát én is úgy gondoltam egy kirakás erejéig használjuk a szellemi világ aktív jelenlétét.
Készítettem egy Hallowen kirakást, amelyhez a Symbolon kártyát hívta, segítségül. Ebből megtudhatod milyen szerepek kísértenek, és mit tehetsz az elengedésükért.

Nézzük tehát a kirakást:

Halloween kirakás
1.lap:  Melyik belső szerepszemélyiségem kísért?
2. Hogyan nyilvánul ez meg?
3. Hogyan tudom kiengesztelni ezt részemet?
4. Milyen szerepet zártam már le?
5. Mit üzen a szellemi világ a jövőmmel kapcsolatosan?

Nézzünk egy példát is erre a kirakásra:
1. lap: Kibeszélés
Valamit nem mondtál el valakinek, akivel régóta szeretnél beszélni.
2.lap: Félelem
Félsz attól, hogyha elmondod a kapcsolatotok megváltozik.  Bár nincs konkrét okod rá, mégis ez az érzés a hatalmában tart.
3. lap: Összeférhetetlenség
El kell fogadnod, hogy a másik ember máshogy gondolkodik, és el kell engedned az elvárásaid vele kapcsolatosan. Két külön világban, külön értékrendekkel életek, mégis ha ezt elfogadod, akkor könnyebb lesz nem csak a kommunikáció, de akár a közös út is számotokra.
4.lap: Jégkirálynő
Elengedted a falakat magad körül, már szembe mersz nézni az érzelmeiddel. Már nem félsz a kapcsolatoktól, és a sebezhetőséged látszatától.
5. lap: Szerető
Fogadd el a nőiességed, és vedd észre a szépséget önmagadban, és a környező világodban. Kényeztesd magad, és figyelj jobban a fizikai szükségleteidre. Itt az ideje a lazításnak.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan segíthet pénzügyi gondjaidon a Symbolon kártya?

Tényleg segíthet egy kártya pénzügyi problémáknál? Bizony, bizony, bármilyen hihetetlen, de igen. Igaz egy icipici önvizsgálat szükséges hozzá, de tudod jól, hogy már a tudatosodás kinyitja számodra a megoldás kapuját. A pénzügyi problémákat egyébként ez a lap mutatja, amely a Ragaszkodás nevet viseli. Felhívja a figyelmedet arra, hogy a biztonságodat racionális területen keresed, amely sajnos nem fogja meghozni neked a vágyva vágyott érzést. Mivel szeretek sok mindent kipróbálni a Symblon kártyából, ezért itt is bátran nyúltam a kártyához. A napokban elkapott egy kis pénzügyi aggodalom, mire eszembe jutott a Symbolon kártya. Elő is vettem, és húztam rá egy lapot, ami segített egészen tisztán látni, sőt még arra is rávilágított, hogy: Miért is félünk tulajdonképpen a kontroll elvesztésétől? Ha érdekel a téma, gyere, és olvass tovább.

Mire használhatod a Symbolon kártyát?

A Symbolon kártya egy egy elfojtott, vagy meg nem értett részed tárja eléd . Ha épp nem tudod miért nem jön még érted a herceged fehér lovon, talán kiderül, hogy Épp A Teher lap hatása van az életedben, amikor is egy régi teher, esetleg bűntudat nyomja lelked. Ha ettől meg tudsz szabadulni, akkor már jöhet is a nagy szerelem. Talán ép a a vállalkozásod nem prosperál, mert épp a Stratéga lapját éled, amikor is állandó tervezésed miatt, már nem jut energiád és időd a cselekvésre. Tehát életünk több területére is választ ad, méghozzá gyönyörű, és érthető képeken keresztül. Nézzük tehát meg, mire használhatod ezt a csodálatos kártyát.

A Kos havában

Lassan megérkezünk a Kos havában, ahol az energiák záporoznak majd ránk. Az időjáráson még nem látszik annyira, de a tavasz feltartoztathatatlanul közelít felénk. Most eljön számodra a tettek ideje, amelyet oly régóta vártál. A Kos hava az asztrológiában a kezdet, az újrakezdés időszaka . Ilyenkor ahogy a természet megújul, úgy tudsz te is új utak felé törni . Ahogy a harcos a képen, úgy indulj most neki a változásnak Te is. Ez most nem a gondolatok, a megfontoltság időszaka, hanem a cselekvésé. Itt az ösztönös cselekvés az ami segít, és a megérzések fognak vezetni téged. Nézzük miben segít neked ez az időszak és milyen feladatokat hoz a számodra.